Tudta Ön...

hogy évi 17 millió km-t teszünk meg?

hogy naponta 365 árushelyi járatot indítunk?

hogy évi 381 millió lappéldányt veszünk át?

hogy évi 145 millió db remittendát kezelünk?

hogy évi 39.500 tonnát mozgatunk meg?

hogy több mint 650 kiadó Partnerünk van?

hogy évi 15.400 lapot kezelünk?

hogy több mint 1.670 kiadványt terjesztünk?

hogy az ország 97,3%-a az olvasónk?

Cégbemutató
Kiadóknak
Kereskedőknek
Pick Pack Pont
Üzlethálózatunk
Hirdetőknek
Ügyfélkapcsolat
Hírek
 
   

         Oszd  meg, válaszolj és nyerj!

A Lapker Zrt. és a Topps közös játékával a Gareth Bale által aláírt Limitált kártyát nyerhet, az aki megosztja barátaival az eredeti posztot a Facebook-on és helyesen válaszlol az alábbi kérdésre kommentben:  Melyik Futball csapatban játszik Gareth Bale?  A játékot megosztók és helyes választ adók között 6 db Limitált kiadású Gareth Bale focis kártyát sorsolunk ki.
A játék időtartama: 2018.02.14. 1:00-tól  2018.02.21. 18:00-ig tart. Sorsolás 2018. 02.22-én 10:00-kor.
A Játékszabályzat ITT elérhető, valamint a facebook.com/lapker/jegyzetek oldalon.
 
   
Módosult az ügyfélszolgálat elérhetősége
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az év végével (december 31.) visszavonta a 40-es hívószám tartományra kiadott engedélyeket. A 06-40/182-662-es hívószámunk 2018.01.01. után nem használható. A Telekommal született megállapodás alapján, január 1. után a +36-80/482-662-es számon érhető el az ügyfélszolgálat.  
 
 
Módosulás 
 
 A "Hirdetési felületek igénybevételének feltételeiről" szóló Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)  2018. január 1-től módosulnak, melyről bővebben ITT tájékozódhat. A január 1-től érvényes ÁSZF a Hirdetőknek menűpont alatt található.  
 

 

 

 

 

Minden Blikk vásárlása után adunk egy hűségpontot!

 

Amennyiben a Fogyasztói Hűségpont Akción belül a Relay, Inmedio továbbá a Kiskereskedelmi divízió által irányított egyéb hirlapüzletekben vásárolt a Blikk Kft. által előre meghatározott sajtótermékek közül, akkor választhat az Önnek tetsző színes táskák közül.     

A pontgyűjtés és beváltás időszaka: 2017. szeptember 25-től 2017. október 15-ig vagy a Hűségtermék készletének erejéig tart.

Az akció részletes leírását a részvételi szabályzat tartalmazza, melyet ITT olvashat.

 
 

Nyár végi kuponakció!

Most kedvezményesen hozzájuthat a Blikk Nők Extra Nyár, Kiskegyed Extra Nyár, Glamour Beach és GEO 07-08 számaihoz!

A Ringier Axel Springer Kiadó augusztusban kuponakciót hirdet a Relay és Inmedio üzletekben megvásárolt,   fent megnevezett  lapok nyári különszámaira és magazinjaira. A kuponok a Kiskegyed és Blikk Nők 33-as számaiban, illetve a Tvr-Hét 34. és 35-ös számaiban találhatók és beváltani az alábbi linken felsorolt helyeken lehetséges:  BEVÁLTÓHELYEK.

Az akció 2017. augusztus 10-étől 2017. augusztus 30-ig érvényes.

A kuponok mintáját  ITT tekintheti meg.

 

 

Gyűjtse a pontokat és legyen Öné a divatos Nyári Strand Táska

Vásárolja a Nők Lapja, Story, Best, Színes RTV, Meglepetés, Cosmopolitan, Elle, Marie Claire, National Geographic, Wellness márkanevű lapokat s gyűjtse a pontokat!   2017. június 28-tól 2017. július 25-ig tartó Fogyasztói Hűségpont Akciónk keretén belül Nagy méretű Strand Táskára válthatja értékes pontjait.

A Hűségpont Akció részleteit megtalálja ITT .

  
 
 

Legújabb pontgyűjtő akciónk 2017. 05. 02-tól 06. 05-ig: kedvenc magazinja mellé most szerezze meg a szlogennel ellátott bögrét is!

A Ringier Axel Springer Magyarország Kft-vel és a Blikk Kft-vel közös pontgyűjtő akciónk részeként most kedvenc magazinjai megvásárlásával ingyen juthat hozzá a népszerű lapok szlogenjeivel ellátott bögrékhez. A 2017. 05. 02-án induló promócióban résztvevő magazinok vásárlása után 1 pont jár. Mindössze 5 pontra van szüksége ahhoz, hogy Öné lehessen a színes, feliratos bögrék egyike. A pontgyűjtő akció 2017. 06. 05-ig tart, azonban a pontok beváltására egészen 06. 12-ig van lehetőség. A pontgyűjtő kártyák megtalálhatóak a Kiskegyed és a Blikk Nők kiadványok 18. heti, illetve a Tvr-hét kiadvány 20. számában, de korlátozott mennyiségben üzleteinkben is hozzájuthat.

 

A promócióban résztvevő magazinok és üzletek listáját, illetve a további részleteket ITT találja.

 

Jutalmazzuk a hűségedet! - ismét közös kuponakció a Glamour magazinnal

A Glamour magazin számára mindig olvasói állnak a középpontban. A hűséget megköszönve - legyen szó a kitartó olvasótáborról, vagy a Glamour-napok vásárlóiról - most egy nagyszerű lehetőséggel kedveskedik a Lapker Zrt-vel közös akciójában. A Relay/Inmedio üzletekben az áprilisi számban található kupon leadásával 200 forint kedvezménnyel vásárolható meg a Glamour magazin májusi lapszáma egészen május 10-ig, tele további játéklehetőséggel és értékes nyereményekkel. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kedvezményes vásárlásra jogosító kupon külön szerepel a Glamour-napok kuponjaitól.

A promócióban résztvevő üzletek listája ITT található.

 

Legfrissebb pontgyűjtő akciónk 2017. 03.30-tól 05.25-ig: váltsa be pontjait és felejtse el a háztartás gondjait!

Csatlakozzon legújabb pontgyűjtő akciónkhoz és szabaduljon meg a véget nem érő háztartási feladatoktól! A 2017. 03. 30-án induló promóciónk részeként ha  bármilyen napilapot vagy magazint vásárol a kijelölt üzletek egyikében, mi 300 forintonként 1 pontot, illetve Nők Lapja kiadvány esetén 2 pontot írunk jóvá. Az összegyűjtött pontokkal most akciósan szerezheti meg a BePro professzionális műszaki cikkek egyikét, amelyekkel gyerekjátékká válik a főzés és a takarítás!

A pontgyűjtő akció részleteit, illetve a résztvevő üzletek listáját ITT talája.

 
 

Legújabb hűségakciónk 2017. 03.08-tól 04.19-ig: pontjaiért cserébe szerezze meg a késkészlet darabjait!

Vágjon bele legújabb pontgyűjtő akciónkba és a profi séfekhez hasonlóan szerelje fel konyháját egy minőségi késkészlettel! A 2017. 03. 08-tól kezdődő promóciónk keretében a listában szereplő meghatározott hetilapok és magazinok után járó pontok beváltásával ingyen juthat hozzá a készlet darabjaihoz. A pontgyűjtő kártyákat a Nők Lapja, a Story, a Best és a Meglepetés kiadványok 10. számában találja meg, korlátozott számban pedig üzleteinkben is hozzájuthat.

 Az akció részleteiről ITT tájékozódhat.

 
 

Netfone 1+1 akciónk 2017. február 1-től

Most kétszer annyit beszélhet szeretteivel Netfone hívókártya vásárlásával! Kiválasztott üzleteinkben a 2017. 02.01-én induló akciónk keretében Netfone kártyája mellé egy ugyanolyan értékű kártyát ajándékba adunk, így egyetlen vásárlással dupla annyi percet kap tőlünk!

 

   

Általános Szerződési Feltételek változása 2016. nov. 1-től

Értesítjük tisztelt üzleti partnereinket, hogy "a hirdetési felületek igénybevételének feltételeiről" szóló, 2014. május 1-én érvénybe lépett szerződési feltételek 2016. november 1-vel módosulnak. A változásokról az ITT közzétett közleményben tájékozódhatnak.

A módosításokat is magában foglaló, 2016. november 1. napjától hatályos ÁSZF a "Hirdetőknek" menüpont alatt található.

   

 

Elindult a megújult  eLapker.hu  ügyfélportál!

Tájékoztatjuk partnereinket, hogy 2016. április 11-ével a Lapker Zrt. által üzemeltetett eLapker.huügyfélportál megújult formában és tartalommal elindult. A webfelület a regisztrált áruspartnerekszámára gyors, hatékony információszerzést és folyamatosan bővülő online ügyintézési lehetőséget biztosít. A regisztráció előfeltétele a Lapker Zrt-vel kötött webes szerződés, melyre az igényt az Ügyfélkapcsolaton (ugyfelszolgalat@lapker.hu), vagy az árushely területi képviselőjén keresztül lehet bejelenteni.

  

 

 

 

Üzemeltető vállalkozókat keresünk

A Lapker Zrt. új hírlapüzletek és hírlapárusító pavilonok üzemeltetésére vállalkozókat keres. 
Bővebben>>
  
 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 


 
 
info@lapker.hu