Tudta Ön...

hogy évi 17 millió km-t teszünk meg?

hogy naponta 365 árushelyi járatot indítunk?

hogy évi 381 millió lappéldányt veszünk át?

hogy évi 145 millió db remittendát kezelünk?

hogy évi 39.500 tonnát mozgatunk meg?

hogy több mint 650 kiadó Partnerünk van?

hogy évi 15.400 lapot kezelünk?

hogy több mint 1.670 kiadványt terjesztünk?

hogy az ország 97,3%-a az olvasónk?

Cégbemutató
Kiadóknak
Kereskedőknek
Pick Pack Pont
Üzlethálózatunk
Hirdetőknek
Ügyfélkapcsolat
Hírek
 

 

 

 

 

Minden Blikk vásárlása után adunk egy hűségpontot!

 

Amennyiben a Fogyasztói Hűségpont Akción belül a Relay, Inmedio továbbá a Kiskereskedelmi divízió által irányított egyéb hirlapüzletekben vásárolt a Blikk Kft. által előre meghatározott sajtótermékek közül, akkor választhat az Önnek tetsző színes táskák közül.     

A pontgyűjtés és beváltás időszaka: 2017. szeptember 25-től 2017. október 15-ig vagy a Hűségtermék készletének erejéig tart.

Az akció részletes leírását a részvételi szabályzat tartalmazza, melyet ITT olvashat.

 
 

Nyár végi kuponakció!

Most kedvezményesen hozzájuthat a Blikk Nők Extra Nyár, Kiskegyed Extra Nyár, Glamour Beach és GEO 07-08 számaihoz!

A Ringier Axel Springer Kiadó augusztusban kuponakciót hirdet a Relay és Inmedio üzletekben megvásárolt,   fent megnevezett  lapok nyári különszámaira és magazinjaira. A kuponok a Kiskegyed és Blikk Nők 33-as számaiban, illetve a Tvr-Hét 34. és 35-ös számaiban találhatók és beváltani az alábbi linken felsorolt helyeken lehetséges:  BEVÁLTÓHELYEK.

Az akció 2017. augusztus 10-étől 2017. augusztus 30-ig érvényes.

A kuponok mintáját  ITT tekintheti meg.

 

 

Gyűjtse a pontokat és legyen Öné a divatos Nyári Strand Táska

Vásárolja a Nők Lapja, Story, Best, Színes RTV, Meglepetés, Cosmopolitan, Elle, Marie Claire, National Geographic, Wellness márkanevű lapokat s gyűjtse a pontokat!   2017. június 28-tól 2017. július 25-ig tartó Fogyasztói Hűségpont Akciónk keretén belül Nagy méretű Strand Táskára válthatja értékes pontjait.

A Hűségpont Akció részleteit megtalálja ITT .

           
Módosulás 
 
 A "Hirdetési felületek igénybevételének feltételeiről" szóló Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)  2017. július 15-től módosulnak, melyről bővebben ITT tájékozódhat. A július 15-től érvényes ÁSZF a Hirdetőknek menűpont alatt található.  
 
 

Legújabb pontgyűjtő akciónk 2017. 05. 02-tól 06. 05-ig: kedvenc magazinja mellé most szerezze meg a szlogennel ellátott bögrét is!

A Ringier Axel Springer Magyarország Kft-vel és a Blikk Kft-vel közös pontgyűjtő akciónk részeként most kedvenc magazinjai megvásárlásával ingyen juthat hozzá a népszerű lapok szlogenjeivel ellátott bögrékhez. A 2017. 05. 02-án induló promócióban résztvevő magazinok vásárlása után 1 pont jár. Mindössze 5 pontra van szüksége ahhoz, hogy Öné lehessen a színes, feliratos bögrék egyike. A pontgyűjtő akció 2017. 06. 05-ig tart, azonban a pontok beváltására egészen 06. 12-ig van lehetőség. A pontgyűjtő kártyák megtalálhatóak a Kiskegyed és a Blikk Nők kiadványok 18. heti, illetve a Tvr-hét kiadvány 20. számában, de korlátozott mennyiségben üzleteinkben is hozzájuthat.

 

A promócióban résztvevő magazinok és üzletek listáját, illetve a további részleteket ITT találja.

 

Jutalmazzuk a hűségedet! - ismét közös kuponakció a Glamour magazinnal

A Glamour magazin számára mindig olvasói állnak a középpontban. A hűséget megköszönve - legyen szó a kitartó olvasótáborról, vagy a Glamour-napok vásárlóiról - most egy nagyszerű lehetőséggel kedveskedik a Lapker Zrt-vel közös akciójában. A Relay/Inmedio üzletekben az áprilisi számban található kupon leadásával 200 forint kedvezménnyel vásárolható meg a Glamour magazin májusi lapszáma egészen május 10-ig, tele további játéklehetőséggel és értékes nyereményekkel. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kedvezményes vásárlásra jogosító kupon külön szerepel a Glamour-napok kuponjaitól.

A promócióban résztvevő üzletek listája ITT található.

 

Legfrissebb pontgyűjtő akciónk 2017. 03.30-tól 05.25-ig: váltsa be pontjait és felejtse el a háztartás gondjait!

Csatlakozzon legújabb pontgyűjtő akciónkhoz és szabaduljon meg a véget nem érő háztartási feladatoktól! A 2017. 03. 30-án induló promóciónk részeként ha  bármilyen napilapot vagy magazint vásárol a kijelölt üzletek egyikében, mi 300 forintonként 1 pontot, illetve Nők Lapja kiadvány esetén 2 pontot írunk jóvá. Az összegyűjtött pontokkal most akciósan szerezheti meg a BePro professzionális műszaki cikkek egyikét, amelyekkel gyerekjátékká válik a főzés és a takarítás!

A pontgyűjtő akció részleteit, illetve a résztvevő üzletek listáját ITT talája.

 
 

Legújabb hűségakciónk 2017. 03.08-tól 04.19-ig: pontjaiért cserébe szerezze meg a késkészlet darabjait!

Vágjon bele legújabb pontgyűjtő akciónkba és a profi séfekhez hasonlóan szerelje fel konyháját egy minőségi késkészlettel! A 2017. 03. 08-tól kezdődő promóciónk keretében a listában szereplő meghatározott hetilapok és magazinok után járó pontok beváltásával ingyen juthat hozzá a készlet darabjaihoz. A pontgyűjtő kártyákat a Nők Lapja, a Story, a Best és a Meglepetés kiadványok 10. számában találja meg, korlátozott számban pedig üzleteinkben is hozzájuthat.

 Az akció részleteiről ITT tájékozódhat.

 
 

Netfone 1+1 akciónk 2017. február 1-től

Most kétszer annyit beszélhet szeretteivel Netfone hívókártya vásárlásával! Kiválasztott üzleteinkben a 2017. 02.01-én induló akciónk keretében Netfone kártyája mellé egy ugyanolyan értékű kártyát ajándékba adunk, így egyetlen vásárlással dupla annyi percet kap tőlünk!

Az akcióban részt vevő üzletek listáját ITT találja.

 
 

Ismét Glamour kuponakció a Relay és Inmedio üzletekben

Tovább folytatódik a 12 éves Glamour magazin születésnapi akciója, amelynek keretében a hűséges olvasókat számos kedvezmény és nyereményjáték várja. A Lapker Zrt. ismét egy közös kuponakció keretében csatlakozik az ünnepléshez. A Blikk, a Blikk Nők és a Kiskegyed magazinokban található kupon leadásával 100 forint kedvezménnyel vásárolható meg a decemberi lapszám. A megadott magazinokban fellelhető kuponok beváltására a Relay és Inmedio üzletekben 2016. december 6-14. között van lehetőség.

A promócióban részt vevő üzletek listája ITT található.

   

Általános Szerződési Feltételek változása 2016. nov. 1-től

Értesítjük tisztelt üzleti partnereinket, hogy "a hirdetési felületek igénybevételének feltételeiről" szóló, 2014. május 1-én érvénybe lépett szerződési feltételek 2016. november 1-vel módosulnak. A változásokról az ITT közzétett közleményben tájékozódhatnak.

A módosításokat is magában foglaló, 2016. november 1. napjától hatályos ÁSZF a "Hirdetőknek" menüpont alatt található.

 
 

Jutalmazzuk a hűségedet! - közös kuponakciónk a Glamour magazinnal

Ünnepeld velünk a 12 éves Glamour magazint, hiszen a jeles alkalomból most kedvezmények és nyereményjáték várják a hűséges olvasókat. Az ünneplésből a Lapker Zrt. is kiveszi a részét: egy közös akció keretében a Relay/Inmedio üzletekben az októberi számban található kupon leadásával 100 forint kedvezménnyel vásárolható meg a novemberi magazin, amelyben további játékra nyílik lehetőség. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kedvezményes vásárlásra jogosító kupon külön szerepel a Glamour-napok kuponjaitól.

A promócióban részt vevő üzletek listája ITT található.

   

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy hűségakciónkat meghosszabbítjuk 2017. január 22-ig! 

"Kapcsolódjon ki stílusosan!" legújabb hűségakciónk 2016. szeptember 15-től november 15-ig

Kapcsolódjon ki stílusosan és kezdje velünk az őszt a legdivatosabb kiegészítőkkel! Csatlakozzon legfrissebb pontgyűjtő akciónkhoz és a megvásárolt magazinok illetve napilapok után járó pontokkal szerezze meg a 7 divatos sál valamelyikét, vagy a trendi Elements Bluetooth kihangosítót!

A hűségakció részleteiről ITT tájékozódhat.

 

Legújabb hűségakciónk 2016. július 20-tól augusztus 17-ig: Strandtáska 15 pontért!

Legújabb pontgyűjtő akciónknak köszönhetően ezen a nyáron nemcsak jól olvasott, hanem igazán divatos is lehet! A július 20-ával induló promóciónk keretében hűséges vásárlóink az összegyűjtött pontjaik fejében egy trendi strandtáskához juthatnak hozzá, amiben a fürdőzés minden elengedhetetlen kellékét maguknál tudhatják.

A hűségakció részleteiről ITT tájékozódhat.

Elindult a megújult  eLapker.hu  ügyfélportál!

Tájékoztatjuk partnereinket, hogy 2016. április 11-ével a Lapker Zrt. által üzemeltetett eLapker.hu ügyfélportál megújult formában és tartalommal elindult. A webfelület a regisztrált áruspartnerek számára gyors, hatékony információszerzést és folyamatosan bővülő online ügyintézési lehetőséget biztosít. A regisztráció előfeltétele a Lapker Zrt-vel kötött webes szerződés, melyre az igényt az Ügyfélkapcsolaton (ugyfelszolgalat@lapker.hu), vagy az árushely területi képviselőjén keresztül lehet bejelenteni.

 

Nyerjen egy pólót GARETH BALE aláírásával!

Legújabb nyereményjátékunkban további fantasztikus MATCH ATTAX nyeremény várja Önt  2016. február 05 és március 18 között. 

A játék részleteiről itt tájékozódhat.
A nyereményjáték szabályzatát itt tekintheti meg.   

 

"Milliónyi jó hírünk van!" nyereményjátékunk 2015. július 1-től szeptember 15-ig

Ezen a nyáron milliónyi jó hírünk van, amiket szeretnénk vásárlóinkkal is megosztani! Július 1-től indul nyereményjátékunk, amelynek keretében minden nap értékes ajándékok találnak gazdára, valamint egy szerencsés nyertes az Edenred egymillió forint értékű ajándék- és bevásárlókártyájának tulajdonosa lehet. Ehhez nem kell mást tenni, mint üzleteinkben legalább 555 Ft értékben vásárolni hírárut (újságot, magazint), majd a kapott blokk vagy számla adatait a http://www.millionyijohir.hu/ oldalra feltölteni. Játsszon velünk, hogy Önnek is lehessen egy jó híre!

A nyereményjáték részleteiről ITT tájékozódhat!

 

Az összegyűjtött pontokat meghosszabbított határidő mellett válthatják be kedves vásárlóink, a részletekről a mellékelt ÁSZF-ben tájékozódhatnak! 

Legfrissebb hűségakciónk: Gyarapítsa konyhai eszközeit! 2015.04.20-tól

Legújabb pontgyűjtó akciónk nemcsak a konyhatündéreknek szól, hanem mindenkinek, aki minőségi konyhai eszközökkel szeretné egyszerűbbé tenni a főzés pillanatait. Hűséges vásárlóink most kedvezményes áron szerezhetik meg a promócióban szereplő termékeket.

A hűségakció részleteiről ITT  tájékozódhat!

 

A "Vágjon bele a gyűjtésbe!" hűségakciót a Lapker Zrt. 2015. január 31-ig meghosszabbítja! 

Pontgyűjtő Akció: Vágjon bele a gyűjtésbe!
2014.11.06-tól

Vágjon bele a hűségpontok gyűjtésébe, és érezze magát igazi profi séfnek a konyhában! Hűséges vásárlóink most kedvezményes áron juthatnak hozzá a promócióban szereplő kerámiabevonatú késkészlet darabjaihoz.

A hűségakció részleteit ITT  olvashatja!

 

Csináld sötétben szabadon! Olvass! - legújabb HŰSÉGAKCIÓNK

Az újságok segítségével most hűséges vásárlóink nemcsak a legújabb információkhoz vagy izgalmas olvasmányokhoz juthatnak hozzá, hanem kedvezményes áron vásárolhatják meg a promócióban részt vevő termékeket is!

A hűségakció részleteit ITT olvashatja!

 

A Lucy Cute táska hűség promóciót a Lapker Zrt. augusztus 31-ig meghosszabbítja.  

Vásárolj be stílusosan! - legfrissebb HŰSÉGAKCIÓNK

Hűséges vásárlóink színes és divatos Lucy Cute táskákhoz juthatnak hozzá kedvező áron.

A Fogyasztói Hűségpont Akció részleteit   ITT  olvashatja!

 

A Pick Pack Pont és a Sprinter Kft. költözése

2014. február 10-től új címen érhető el a Pick Pack Pont és a Sprinter Kft.
A részleteket ITT találja!

 

A Lapker csoport tovább bővíti a tevékenységét

2013 május 17-étől újabb taggal, a SPRINTER Futárszolgálati Kft-vel bővült a Lapker csoport.
www.sprinter.hu

A Lapker új leányvállalata az LDS Disztribútor Szolgáltató Kft.

2013 januárban a nemzetközi Lagardère csoporthoz tartozó Lapker Zrt. megvásárolta a Lekkerland Kft-t és jogutódlással létrehozta az LDS Disztribútor Szolgáltató Kft-t.
Kérjük látogassa meg a honlapjukat
  www.ldskft.hu

eLapker.hu Portál

Elindult az új eLapker.hu weboldalunk, ahol árus partnereink regisztráció után, online intézhetik a Lapkerrel közös ügyeiket. A portál használati utasítását INNEN lehet letölteni.

 

Általános Szerződési feltételek

Kedves Partnerek! Az Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatos legújabb hirdetményt ITT találják.

Általános Szerződési Feltételek

A Magyar Lapterjesztő Zrt. értesíti tisztelt Bizományosait arról, hogy a hírlapok, sajtó és egyéb termékek bizományi formában való kiskereskedelmi értékesítésről szóló, 2010. június 7. napján hatályba lépett ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2011. augusztus 16. napjától kezdődő hatállyal módosulnak.
 

A részletekről itt tájékozódhatnak.

 

Pick Pack Pont

2011 áprilisban már 200 fölé emelkedett azoknak a partnercégeknek a száma, akik a webáruházukban vásárolt termékeket a Pick Pack Pont szolgáltatásunk segítségével juttatják el a vásárlóikhoz. Mostanra az ország 87 városában összesen 224 frekventált helyen található Relay és Inmedio hírlapüzletben van lehetőségük a vásárlóknak személyesen átvenni az interneten megrendelt csomagot.

Bővebb információért kattintson ide.

  
 


Üzemeltető vállalkozókat keresünk

A Lapker Zrt. új hírlapüzletek és hírlapárusító pavilonok üzemeltetésére vállalkozókat keres.
Bővebben>>

 
 
info@lapker.hu