Tudta Ön...

hogy több mint 11.000 árusponton vagyunk jelen?

hogy közel 5 millió csomagot kezeltünk 2019-ben?

hogy 222 millió lapot terjesztettünk 2019-ben?

hogy évi 39.500 tonna árut mozgatunk meg?

hogy 400 kiadóval állunk kapcsolatban?

hogy a lakosság több mint 90%-át érjük el?

Cégbemutató
Kiadóknak
Kereskedőknek
Pick Pack Pont
Üzlethálózatunk
Hirdetőknek
Ügyfélkapcsolat
Hírek
 

 Coca-Cola karácsonyi pohár promóciót hirdetünk Relay és Inmedio üzleteinkben.

 

 Amennyiben a vásárló egy időben 2 db 0,5 l-es szénsavas üdítőt vásárol, megajándékozzuk egy ünnepi Coca-Cola pohárral. 
Az akció a készlet erejéig tart.

A promóció ideje: 2019.11.28-12.31.

A részletes boltlistát itt találja!

 

 
 
Téli Hűségpromóciót hirdetünk Relay és Inmedio üzleteinkben!

Amennyiben a vásárló egy időben legalább 2 db terméket (együttesen legalább 300Ft értékben) vásárol, 1 hűségponttal jutalmazzuk, 5 hűségpont összegyűjtése után pedig ajándék ünnepi bögre jár!

Pontgyűjtési időszak: 2019. november 21 - december 31.
Pontbeváltási időszak: 2019. december 6 - december 31.

Az akció a készlet erejéig tart.

Bővebb információkat és a részvételi szabályzatot itt találja.  

 


A 41. hét végén a sajtóban megjelent egy hír a Lapker csoport lapterjesztési tevékenységének megszűnéséről. Ezúton szeretnénk biztosítani minden Partnerünket és Ügyfeleinket arról, hogy a Lapker Csoport nem tervezi a fő tevékenységének számító lapterjesztésből való kivonulását.

Ahogyan küldetésünkben is megfogalmaztuk, elkötelezettek vagyunk, hogy bármely sajtótermék a megfelelő időben, mennyiségben és minőségben eljusson mindenkihez.

Jelenleg a szokásos üzleti tervezés folyamata zajlik, amelynek során a területek 2021-ig jelölik ki azokat a célokat, amelyek meghatározzák majd a működésünk kereteit.

  

Fanta promóciót hiredtünk Relay és Inmedio üzleteinkben!
Amennyiben a vásárló egy időben 2 db 0,5 l-es üdítőt vásárol (FANTA, KINLEY, COLA, SPRITE) és ebből az egyik Fanta, megajándékozzuk egy Fanta tornazsákkal!

Az akció a készlet erejéig tart.

A promóció ideje: 2019. október 10. -  2109. november 13

 A részletes boltlistát itt találja. 

 

 
 Ügyes, Eszes

A LApker Zrt. Fogyasztói Hűségpont Akciót hirdet a Ringier Axel Springer Magyarország Kft.-vel és a Blikk Kft.-vel közösen.

Fogyasztói Hűségpont Akció részvételi szabályzata 

  
   A Lapker Zrt. és a Coca Cola Magyarország Kft. Fogyasztói Pontgyűjtő Akciót hirdet 

A részvételi szabályzat itt  érhető el 

A Lapker Zrt. Fogyasztói Hűségpont Akciót hirdet a Ringier Axel Springer Magyarország Kft.-vel és a Blikk Kft.-vel közösen.
Fogyasztói Hűségpont Akció részvételi szabályzata

 

Aktuális információt az ajándékok elérési helyről a mellékletben  találnak.

  
 A Lapker és az E.ON közös promóciót hirdet
A Promócióban való részvétel feltétele, hogy az E.ON ügyfél számláját a Lapker Zrt. Promócióban résztvevő RELAY és INMEDIO üzleteiben fizesse be Komfort kártya segítségével.
Minden Komfort kártyával számláját sikeresen befizető E.ON ügyfél jogosult egy E.ON logóval ellátott összehajtható bevásárló táska átvételére.
A promóciós időszak 2019. június 3-tól a készlet erejéig, de legkésőbb 2019. augusztus 31-ig tart.
A promócióban résztvevő elfogadóhelyek listája és az egyéb tudnivalók a mellékletben találhatók.
  
 Ajándék Adez zab- és kókuszital az Éva, Joy és Instyle magazin lapszámaihoz!
A promóció részletei ITTtalálhatók.
  
 Kártya promóció
Kedves Vásárlónk!

2019.03.12-től kezdődően Panini Fifa 365 Adrenalyn XL 2019 kártya promóció indul a kijelölt RELAY és INMEDIO üzletekben.
Minden vásárló, aki legalább 5 tasak Panini Fifa 365 Adrenalyn XL 2019 kártyát vásárol, 1 db Limitált kártyát kap AJÁNDÉKBA!
A promócióban résztvevő árushelyek listája ITT érhető el.
  
 Megújult a könyvpromóció
A könyvpromóció időtartama alatt minden megvásárolt, az akcióban résztvevő hetilap után 20% kedvezmény helyett december 1-től 30% kedvezménnyel vásárolhat egy, a Central Kiadócsoport Kft. által forgalmazott könyvet a kijelölt RELAY és INMEDIO üzletekben.
A fenti tájékoztatás nem teljeskörű, azakcióval kapcsolatos valamennyi információt az ÁSZF tartalmazza, mely ITT megtalálható.
  
 Kártya promóció
Kedves Vásárlónk!

2018.11.19-től kezdődően Panini Fifa 365 Adrenalyn XL 2019 kártya promóció indul a kijelölt RELAY és INMEDIO üzletekben.
Minden vásárló, aki legalább 5 tasak Panini Fifa 365 Adrenalyn XL 2019 kártyát vásárol, 1 db Limitált kártyát kap AJÁNDÉKBA!
A promócióban résztvevő árushelyek listája ITT érhető el.
  
 Fogyasztói Hűségpont Akció
Vegye meg a Blikket és a Blikk Nőket és minden lap után adunk egy hűségpontot! Gyűjtse a pontokat és kérje ajándékát az árustól! 
A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióval kapcsolatos valamennyi információt az ÁSZF tartalmazza, mely ITT  megtalálható.
  
 Tisztelt Érdeklődők!
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Facebookon 2018.10.05-én megjelent álláslehetőség nem a Lapker Zrt. ajánlata, mint ahogy a jelenlegi Facebook oldal sem a Lapker Zrt. hivatalos kommunikációs felülete!
A téves híreszteléstől cégünk teljes egészében elhatárolódik.
Aktuális állásajánlatainkról honlapunkon a "Karrier" menüpont alatt és a CV Online állásportálon tájékozódhatnak!
  
 Fogyasztói Hűségpont Akció
Amennyiben egy vagy több vásárlás alkalmával 5 pont értékű nyomtatott, a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. által forgalmazott, előre meghatározott sajtóterméket vásárol az Ügyes rejtvénylap család tagjai közül, akkor  az akció időtartama alatt a pontokat rejtvényfejtéshez használatos ajándék szettre tudja beváltani.
A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióval kapcsolatos valamennyi információt az ÁSZF tartalmazza, melyITT  megtalálható.
  
 Tisztelt Partnereink!
A napokban az egyik politikai párt jogtalanul és illegálisan saját kampányhirdetést helyezett el a pavilonjaink oldalfelületein.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Lapker Zrt.-nek nem volt tudomása erről az akcióról, amelyben akaratunk ellenére a párt illegálisan felhasználta a pavilonjaink felületeit a saját nézeteik hirdetésére.
Teljes mértékben elhatárolódunk az általuk jogtalanul elhelyezett plakátok tartalmával szemben. Sérelmezzük az önkényes felület használatot és megtettük a szükséges jogi lépéseketa szóban forgó politikai párt ellen.
  
 Szerezz a nyárra egy új Coca Cola strandtörölközőt ingyen!
2018.06.01-ével indul legújabb promóciónk a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. közreműködésével az Inmedio, Relay és Hírlappavilon üzleteinkben.
A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióval kapcsolatos valamennyi információt az ÁSZF tartalmazza, mely ITTmegtalálható.
  
 Tisztelt Partnereink!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk adószámának változása, valamint a csoportazonosító számának  megszüntetése miatt  a hatályos cégjegyzéki adatokkal megegyező adatokat tartalmazó ÁSZF-et közzétesszük, amely 2018. június 1. napjától hatályos. Más változást az ÁSZF a korábban közzétett változathoz képest nem tartalmaz.
ÁSZF 2018. június 1-től: ITT található.
  
 Fogyasztói Hűségpont Akció
Amennyiben egy vagy több vásárlás alkalmával 5 pont értékű nyomtatott, a Blikk Kft. és a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. által forgalmazott, előre meghatározott sajtóterméket vásárol, akkoraz akció időtartama alatt a pontokat tornazsákokra illetve táskákra tudja beváltani.
A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióval kapcsolatos valamennyi információt az ÁSZF tartalmazza, mely ITTmegtalálható.
  
 A népszerű Glamour Napok égisze alatt idén tavasszal a kiadóval közösen egy újabbakcióval lepjük meg a vásárlóinkat.A Glamourmagazin 2018áprilisi számában  található kedvezményes vásárlásra jogosító Glamour,Geo és Autó Bild kuponokat, kizárólag a Relay és Inmedio üzletekben lehet beváltani. Az akció részleteit ITT olvashatja. A beváltóhelyek listája ITT található.
  
 Kövess minket, oszd meg és nyerj
egy Cristiano Ronaldo LIMITÁLT kiadású kártyát a Magyar Lapterjesztő Zrt. ésa Topps közös játékával!
Oszd meg barátaiddal az eredeti posztot és egyben légy követőnk a facebook-on!
19 db limitált kiadású Cristiano Ronaldo focis kártyát sorsolunk ki oldalunk követői között, akik megosztják az eredeti posztot.
A játék időtartama: 2018.03.21 09:00 - 2018.04.08. 23:59 
Sorsolás: 2018.04.09.
A játékszablyzat elérhető ITT, valamint a https://www.facebook.com/lapker/ jegyzetek oldalon.
  
 Oszd meg, válaszolj és nyerj!A Lapker Zrt. és a Topps közös játékával a Gareth Bale által aláírt Limitált kártyát nyerhet, az aki megosztja barátaival az eredeti posztot a Facebook-on és helyesen válaszlol az alábbi kérdésre kommentben:Melyik Futball csapatban játszik Gareth Bale?A játékot megosztók és helyes választ adók között 6 db Limitált kiadású Gareth Bale focis kártyát sorsolunk ki. A játék időtartama: 2018.02.14. 1:00-tól2018.02.21. 18:00-ig tart. Sorsolás 2018. 02.22-én 10:00-kor. A Játékszabályzat ITT elérhető, valamint a facebook.com/lapker/jegyzetek oldalon.
  
 Módosult az ügyfélszolgálat elérhetőségeA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az év végével (december 31.) visszavonta a 40-es hívószám tartományra kiadott engedélyeket. A 06-40/182-662-es hívószámunk 2018.01.01. után nem használható. A Telekommal született megállapodás alapján, január 1. után a +36-80/482-662-es számon érhető el az ügyfélszolgálat.
  
 Módosulás A "Hirdetési felületek igénybevételének feltételeiről" szóló Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)2018. január 1-től módosulnak, melyről bővebben ITT tájékozódhat. A január 1-től érvényes ÁSZF a Hirdetőknek menűpont alatt található.
  
 Minden Blikk vásárlása után adunk egy hűségpontot!
Amennyiben a Fogyasztói Hűségpont Akción belül a Relay, Inmedio továbbá a Kiskereskedelmi divízió által irányított egyéb hirlapüzletekben vásárolt a Blikk Kft. által előre meghatározott sajtótermékek közül, akkor választhat az Önnek tetsző színes táskák közül.
A pontgyűjtés és beváltás időszaka: 2017. szeptember 25-től 2017. október 15-ig vagy a Hűségtermék készletének erejéig tart.
Az akció részletes leírását a részvételi szabályzat tartalmazza, melyet ITT olvashat.
  
 Nyár végi kuponakció!
Most kedvezményesen hozzájuthat a Blikk Nők Extra Nyár, Kiskegyed Extra Nyár, Glamour Beach és GEO 07-08 számaihoz!
A Ringier Axel Springer Kiadó augusztusban kuponakciót hirdet a Relay és Inmedio üzletekben megvásárolt, fent megnevezett  lapok nyári különszámaira és magazinjaira. A kuponok a Kiskegyed és Blikk Nők 33-as számaiban, illetve a Tvr-Hét 34. és 35-ös számaiban találhatók és beváltani az alábbi linken felsorolt helyeken lehetséges: BEVÁLTÓHELYEK.
Az akció 2017. augusztus 10-étől 2017. augusztus 30-ig érvényes.
A kuponok mintáját  ITT tekintheti meg.
  
 Gyűjtse a pontokat és legyen Öné a divatos Nyári Strand Táska Vásárolja a Nők Lapja, Story, Best, Színes RTV, Meglepetés, Cosmopolitan, Elle, Marie Claire, National Geographic, Wellness márkanevű lapokat s gyűjtse a pontokat! 2017. június 28-tól 2017. július 25-ig tartó Fogyasztói Hűségpont Akciónk keretén belül Nagy méretű Strand Táskára válthatja értékes pontjait.
A Hűségpont Akció részleteit megtalálja ITT.
  
 Legújabb pontgyűjtő akciónk 2017.05.02-től 06. 05-ig: kedvenc magazinja mellé most szerezze meg a szlogennel ellátott bögrét is!

A Ringier Axel Springer Magyarország Kft-vel és a Blikk Kft-vel közös pontgyűjtő akciónk részeként most kedvenc magazinjai megvásárlásával ingyen juthat hozzá a népszerű lapok szlogenjeivel ellátott bögrékhez. A 2017.05.02-án induló promócióban résztvevő magazinok vásárlása után 1 pont jár. Mindössze 5 pontra van szüksége ahhoz, hogy Öné lehessen a színes, feliratos bögrék egyike. A pontgyűjtő akció 2017. 06. 05-ig tart, azonban a pontok beváltására egészen 06. 12-ig van lehetőség. A pontgyűjtő kártyák megtalálhatóak a Kiskegyed és a Blikk Nők kiadványok 18. heti, illetve a Tvr-hét kiadvány 20. számában, de korlátozott mennyiségben üzleteinkben is hozzájuthat.
A promócióban résztvevő magazinok és üzletek listáját, illetve a további részleteket ITT találja.

  
 Jutalmazzuk a hűségedet! - ismét közös kuponakció a Glamour magazinnal

A Glamour magazin számára mindig olvasói állnak a középpontban. A hűséget megköszönve - legyen szó a kitartó olvasótáborról, vagy a Glamour-napok vásárlóiról - most egy nagyszerű lehetőséggel kedveskedik a Lapker Zrt-vel közös akciójában. A Relay/Inmedio üzletekben az áprilisi számban található kupon leadásával 200 forint kedvezménnyel vásárolható meg a Glamour magazin májusi lapszáma egészen május 10-ig, tele további játéklehetőséggel és értékes nyereményekkel. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kedvezményes vásárlásra jogosító kupon külön szerepel a Glamour-napok kuponjaitól.

A promócióban résztvevő üzletek listája ITT található.

  
 Legfrissebb pontgyűjtő akciónk 2017. 03.30-tól 05.25-ig: váltsa be pontjait és felejtse el a háztartás gondjait!
Csatlakozzon legújabb pontgyűjtő akciónkhoz és szabaduljon meg a véget nem érő háztartási feladatoktól! A 2017. 03. 30-án induló promóciónk részeként habármilyen napilapot vagy magazint vásárol a kijelölt üzletek egyikében, mi 300 forintonként 1 pontot, illetve Nők Lapja kiadvány esetén 2 pontot írunk jóvá. Az összegyűjtött pontokkal most akciósan szerezheti meg a BePro professzionális műszaki cikkek egyikét, amelyekkel gyerekjátékká válik a főzés és a takarítás!
A pontgyűjtő akció részleteit, illetve a résztvevő üzletek listáját ITT talája.
  
 Legújabb hűségakciónk 2017. 03.08-tól 04.19-ig: pontjaiért cserébe szerezze meg a késkészlet darabjait!Vágjon bele legújabb pontgyűjtő akciónkba és a profi séfekhez hasonlóan szerelje fel konyháját egy minőségi késkészlettel! A 2017. 03. 08-tól kezdődő promóciónk keretében a listában szereplő meghatározott hetilapok és magazinok után járó pontok beváltásával ingyen juthat hozzá a készlet darabjaihoz. A pontgyűjtő kártyákat a Nők Lapja, a Story, a Best és a Meglepetés kiadványok 10. számában találja meg, korlátozott számban pedig üzleteinkben is hozzájuthat. Az akció részleteiről ITT tájékozódhat.>
  
 Netfone 1+1 akciónk 2017. február 1-től
Most kétszer annyit beszélhet szeretteivel Netfone hívókártya vásárlásával! Kiválasztott üzleteinkben a 2017.02.01-én induló akciónk keretében Netfone kártyája mellé egy ugyanolyan értékű kártyát ajándékba adunk, így egyetlen vásárlással dupla annyi percet kap tőlünk!
  
 Elindult a megújulteLapker.huügyfélportál!
Tájékoztatjuk partnereinket, hogy 2016. április 11-ével a Lapker Zrt. által üzemeltetett eLapker.hu ügyfélportál megújult formában és tartalommal elindult. A webfelület a regisztrált áruspartnerekszámára gyors, hatékony információszerzést és folyamatosan bővülő online ügyintézési lehetőséget biztosít. A regisztráció előfeltétele a Lapker Zrt-vel kötött webes szerződés, melyre az igényt az Ügyfélkapcsolaton (ugyfelszolgalat@lapker.hu), vagy az árushely területi képviselőjén keresztül lehet bejelenteni.
  
 Üzemeltető vállalkozókat keresünk

A Lapker Zrt. új hírlapüzletek és hírlapárusító pavilonok üzemeltetésére vállalkozókat keres. 
Bővebben>>
  
 
 
info@lapker.hu