Tudta Ön...

hogy évi 17 millió km-t teszünk meg?

hogy naponta 365 árushelyi járatot indítunk?

hogy évi 381 millió lappéldányt veszünk át?

hogy évi 145 millió db remittendát kezelünk?

hogy évi 39.500 tonnát mozgatunk meg?

hogy több mint 650 kiadó Partnerünk van?

hogy évi 15.400 lapot kezelünk?

hogy több mint 1.670 kiadványt terjesztünk?

hogy az ország 97,3%-a az olvasónk?

Cégbemutató
Kiadóknak
Kereskedőknek
Pick Pack Pont
Üzlethálózatunk
Hirdetőknek
Ügyfélkapcsolat
Hírek
 

 Coca-Cola karácsonyi pohár promóciót hirdetünk Relay és Inmedio üzleteinkben.

 

 Amennyiben a vásárló egy időben 2 db 0,5 l-es szénsavas üdítőt vásárol, megajándékozzuk egy ünnepi Coca-Cola pohárral. 
Az akció a készlet erejéig tart.

A promóció ideje: 2019.11.28-12.31.

A részletes boltlistát itt találja!

 

 
 
Téli Hűségpromóciót hirdetünk Relay és Inmedio üzleteinkben!

Amennyiben a vásárló egy időben legalább 2 db terméket (együttesen legalább 300Ft értékben) vásárol, 1 hűségponttal jutalmazzuk, 5 hűségpont összegyűjtése után pedig ajándék ünnepi bögre jár!

Pontgyűjtési időszak: 2019. november 21 - december 31.
Pontbeváltási időszak: 2019. december 6 - december 31.

Az akció a készlet erejéig tart.

Bővebb információkat és a részvételi szabályzatot itt találja.  

 


A 41. hét végén a sajtóban megjelent egy hír a Lapker csoport lapterjesztési tevékenységének megszűnéséről. Ezúton szeretnénk biztosítani minden Partnerünket és Ügyfeleinket arról, hogy a Lapker Csoport nem tervezi a fő tevékenységének számító lapterjesztésből való kivonulását.

Ahogyan küldetésünkben is megfogalmaztuk, elkötelezettek vagyunk, hogy bármely sajtótermék a megfelelő időben, mennyiségben és minőségben eljusson mindenkihez.

Jelenleg a szokásos üzleti tervezés folyamata zajlik, amelynek során a területek 2021-ig jelölik ki azokat a célokat, amelyek meghatározzák majd a működésünk kereteit.

  

Fanta promóciót hiredtünk Relay és Inmedio üzleteinkben!
Amennyiben a vásárló egy időben 2 db 0,5 l-es üdítőt vásárol (FANTA, KINLEY, COLA, SPRITE) és ebből az egyik Fanta, megajándékozzuk egy Fanta tornazsákkal!

Az akció a készlet erejéig tart.

A promóció ideje: 2019. október 10. -  2109. november 13

 A részletes boltlistát itt találja. 

 

 
 Ügyes, Eszes

A LApker Zrt. Fogyasztói Hűségpont Akciót hirdet a Ringier Axel Springer Magyarország Kft.-vel és a Blikk Kft.-vel közösen.

Fogyasztói Hűségpont Akció részvételi szabályzata 

  
   A Lapker Zrt. és a Coca Cola Magyarország Kft. Fogyasztói Pontgyűjtő Akciót hirdet 

A részvételi szabályzat itt  érhető el 

A Lapker Zrt. Fogyasztói Hűségpont Akciót hirdet a Ringier Axel Springer Magyarország Kft.-vel és a Blikk Kft.-vel közösen.
Fogyasztói Hűségpont Akció részvételi szabályzata

 

Aktuális információt az ajándékok elérési helyről a mellékletben  találnak.

  
 A Lapker és az E.ON közös promóciót hirdet
A Promócióban való részvétel feltétele, hogy az E.ON ügyfél számláját a Lapker Zrt. Promócióban résztvevő RELAY és INMEDIO üzleteiben fizesse be Komfort kártya segítségével.
Minden Komfort kártyával számláját sikeresen befizető E.ON ügyfél jogosult egy E.ON logóval ellátott összehajtható bevásárló táska átvételére.
A promóciós időszak 2019. június 3-tól a készlet erejéig, de legkésőbb 2019. augusztus 31-ig tart.
A promócióban résztvevő elfogadóhelyek listája és az egyéb tudnivalók a mellékletben találhatók.
  
 Ajándék Adez zab- és kókuszital az Éva, Joy és Instyle magazin lapszámaihoz!
A promóció részletei ITTtalálhatók.
  
 Kártya promóció
Kedves Vásárlónk!

2019.03.12-től kezdődően Panini Fifa 365 Adrenalyn XL 2019 kártya promóció indul a kijelölt RELAY és INMEDIO üzletekben.
Minden vásárló, aki legalább 5 tasak Panini Fifa 365 Adrenalyn XL 2019 kártyát vásárol, 1 db Limitált kártyát kap AJÁNDÉKBA!
A promócióban résztvevő árushelyek listája ITT érhető el.
  
 Megújult a könyvpromóció
A könyvpromóció időtartama alatt minden megvásárolt, az akcióban résztvevő hetilap után 20% kedvezmény helyett december 1-től 30% kedvezménnyel vásárolhat egy, a Central Kiadócsoport Kft. által forgalmazott könyvet a kijelölt RELAY és INMEDIO üzletekben.
A fenti tájékoztatás nem teljeskörű, azakcióval kapcsolatos valamennyi információt az ÁSZF tartalmazza, mely ITT megtalálható.
  
 Kártya promóció
Kedves Vásárlónk!

2018.11.19-től kezdődően Panini Fifa 365 Adrenalyn XL 2019 kártya promóció indul a kijelölt RELAY és INMEDIO üzletekben.
Minden vásárló, aki legalább 5 tasak Panini Fifa 365 Adrenalyn XL 2019 kártyát vásárol, 1 db Limitált kártyát kap AJÁNDÉKBA!
A promócióban résztvevő árushelyek listája ITT érhető el.
  
 Fogyasztói Hűségpont Akció
Vegye meg a Blikket és a Blikk Nőket és minden lap után adunk egy hűségpontot! Gyűjtse a pontokat és kérje ajándékát az árustól! 
A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióval kapcsolatos valamennyi információt az ÁSZF tartalmazza, mely ITT  megtalálható.
  
 Tisztelt Érdeklődők!
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Facebookon 2018.10.05-én megjelent álláslehetőség nem a Lapker Zrt. ajánlata, mint ahogy a jelenlegi Facebook oldal sem a Lapker Zrt. hivatalos kommunikációs felülete!
A téves híreszteléstől cégünk teljes egészében elhatárolódik.
Aktuális állásajánlatainkról honlapunkon a "Karrier" menüpont alatt és a CV Online állásportálon tájékozódhatnak!
  
 Fogyasztói Hűségpont Akció
Amennyiben egy vagy több vásárlás alkalmával 5 pont értékű nyomtatott, a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. által forgalmazott, előre meghatározott sajtóterméket vásárol az Ügyes rejtvénylap család tagjai közül, akkor  az akció időtartama alatt a pontokat rejtvényfejtéshez használatos ajándék szettre tudja beváltani.
A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióval kapcsolatos valamennyi információt az ÁSZF tartalmazza, melyITT  megtalálható.
  
 Tisztelt Partnereink!
A napokban az egyik politikai párt jogtalanul és illegálisan saját kampányhirdetést helyezett el a pavilonjaink oldalfelületein.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Lapker Zrt.-nek nem volt tudomása erről az akcióról, amelyben akaratunk ellenére a párt illegálisan felhasználta a pavilonjaink felületeit a saját nézeteik hirdetésére.
Teljes mértékben elhatárolódunk az általuk jogtalanul elhelyezett plakátok tartalmával szemben. Sérelmezzük az önkényes felület használatot és megtettük a szükséges jogi lépéseketa szóban forgó politikai párt ellen.
  
 Szerezz a nyárra egy új Coca Cola strandtörölközőt ingyen!
2018.06.01-ével indul legújabb promóciónk a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. közreműködésével az Inmedio, Relay és Hírlappavilon üzleteinkben.
A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióval kapcsolatos valamennyi információt az ÁSZF tartalmazza, mely ITTmegtalálható.
  
 Tisztelt Partnereink!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk adószámának változása, valamint a csoportazonosító számának  megszüntetése miatt  a hatályos cégjegyzéki adatokkal megegyező adatokat tartalmazó ÁSZF-et közzétesszük, amely 2018. június 1. napjától hatályos. Más változást az ÁSZF a korábban közzétett változathoz képest nem tartalmaz.
ÁSZF 2018. június 1-től: ITT található.
  
 Fogyasztói Hűségpont Akció
Amennyiben egy vagy több vásárlás alkalmával 5 pont értékű nyomtatott, a Blikk Kft. és a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. által forgalmazott, előre meghatározott sajtóterméket vásárol, akkoraz akció időtartama alatt a pontokat tornazsákokra illetve táskákra tudja beváltani.
A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióval kapcsolatos valamennyi információt az ÁSZF tartalmazza, mely ITTmegtalálható.
  
 A népszerű Glamour Napok égisze alatt idén tavasszal a kiadóval közösen egy újabbakcióval lepjük meg a vásárlóinkat.A Glamourmagazin 2018áprilisi számában  található kedvezményes vásárlásra jogosító Glamour,Geo és Autó Bild kuponokat, kizárólag a Relay és Inmedio üzletekben lehet beváltani. Az akció részleteit ITT olvashatja. A beváltóhelyek listája ITT található.
  
 Kövess minket, oszd meg és nyerj
egy Cristiano Ronaldo LIMITÁLT kiadású kártyát a Magyar Lapterjesztő Zrt. ésa Topps közös játékával!
Oszd meg barátaiddal az eredeti posztot és egyben légy követőnk a facebook-on!
19 db limitált kiadású Cristiano Ronaldo focis kártyát sorsolunk ki oldalunk követői között, akik megosztják az eredeti posztot.
A játék időtartama: 2018.03.21 09:00 - 2018.04.08. 23:59 
Sorsolás: 2018.04.09.
A játékszablyzat elérhető ITT, valamint a https://www.facebook.com/lapker/ jegyzetek oldalon.
  
 Oszd meg, válaszolj és nyerj!A Lapker Zrt. és a Topps közös játékával a Gareth Bale által aláírt Limitált kártyát nyerhet, az aki megosztja barátaival az eredeti posztot a Facebook-on és helyesen válaszlol az alábbi kérdésre kommentben:Melyik Futball csapatban játszik Gareth Bale?A játékot megosztók és helyes választ adók között 6 db Limitált kiadású Gareth Bale focis kártyát sorsolunk ki. A játék időtartama: 2018.02.14. 1:00-tól2018.02.21. 18:00-ig tart. Sorsolás 2018. 02.22-én 10:00-kor. A Játékszabályzat ITT elérhető, valamint a facebook.com/lapker/jegyzetek oldalon.
  
 Módosult az ügyfélszolgálat elérhetőségeA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az év végével (december 31.) visszavonta a 40-es hívószám tartományra kiadott engedélyeket. A 06-40/182-662-es hívószámunk 2018.01.01. után nem használható. A Telekommal született megállapodás alapján, január 1. után a +36-80/482-662-es számon érhető el az ügyfélszolgálat.
  
 Módosulás A "Hirdetési felületek igénybevételének feltételeiről" szóló Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)2018. január 1-től módosulnak, melyről bővebben ITT tájékozódhat. A január 1-től érvényes ÁSZF a Hirdetőknek menűpont alatt található.
  
 Minden Blikk vásárlása után adunk egy hűségpontot!
Amennyiben a Fogyasztói Hűségpont Akción belül a Relay, Inmedio továbbá a Kiskereskedelmi divízió által irányított egyéb hirlapüzletekben vásárolt a Blikk Kft. által előre meghatározott sajtótermékek közül, akkor választhat az Önnek tetsző színes táskák közül.
A pontgyűjtés és beváltás időszaka: 2017. szeptember 25-től 2017. október 15-ig vagy a Hűségtermék készletének erejéig tart.
Az akció részletes leírását a részvételi szabályzat tartalmazza, melyet ITT olvashat.
  
 Nyár végi kuponakció!
Most kedvezményesen hozzájuthat a Blikk Nők Extra Nyár, Kiskegyed Extra Nyár, Glamour Beach és GEO 07-08 számaihoz!
A Ringier Axel Springer Kiadó augusztusban kuponakciót hirdet a Relay és Inmedio üzletekben megvásárolt, fent megnevezett  lapok nyári különszámaira és magazinjaira. A kuponok a Kiskegyed és Blikk Nők 33-as számaiban, illetve a Tvr-Hét 34. és 35-ös számaiban találhatók és beváltani az alábbi linken felsorolt helyeken lehetséges: BEVÁLTÓHELYEK.
Az akció 2017. augusztus 10-étől 2017. augusztus 30-ig érvényes.
A kuponok mintáját  ITT tekintheti meg.
  
 Gyűjtse a pontokat és legyen Öné a divatos Nyári Strand Táska Vásárolja a Nők Lapja, Story, Best, Színes RTV, Meglepetés, Cosmopolitan, Elle, Marie Claire, National Geographic, Wellness márkanevű lapokat s gyűjtse a pontokat! 2017. június 28-tól 2017. július 25-ig tartó Fogyasztói Hűségpont Akciónk keretén belül Nagy méretű Strand Táskára válthatja értékes pontjait.
A Hűségpont Akció részleteit megtalálja ITT.
  
 Legújabb pontgyűjtő akciónk 2017.05.02-től 06. 05-ig: kedvenc magazinja mellé most szerezze meg a szlogennel ellátott bögrét is!

A Ringier Axel Springer Magyarország Kft-vel és a Blikk Kft-vel közös pontgyűjtő akciónk részeként most kedvenc magazinjai megvásárlásával ingyen juthat hozzá a népszerű lapok szlogenjeivel ellátott bögrékhez. A 2017.05.02-án induló promócióban résztvevő magazinok vásárlása után 1 pont jár. Mindössze 5 pontra van szüksége ahhoz, hogy Öné lehessen a színes, feliratos bögrék egyike. A pontgyűjtő akció 2017. 06. 05-ig tart, azonban a pontok beváltására egészen 06. 12-ig van lehetőség. A pontgyűjtő kártyák megtalálhatóak a Kiskegyed és a Blikk Nők kiadványok 18. heti, illetve a Tvr-hét kiadvány 20. számában, de korlátozott mennyiségben üzleteinkben is hozzájuthat.
A promócióban résztvevő magazinok és üzletek listáját, illetve a további részleteket ITT találja.

  
 Jutalmazzuk a hűségedet! - ismét közös kuponakció a Glamour magazinnal

A Glamour magazin számára mindig olvasói állnak a középpontban. A hűséget megköszönve - legyen szó a kitartó olvasótáborról, vagy a Glamour-napok vásárlóiról - most egy nagyszerű lehetőséggel kedveskedik a Lapker Zrt-vel közös akciójában. A Relay/Inmedio üzletekben az áprilisi számban található kupon leadásával 200 forint kedvezménnyel vásárolható meg a Glamour magazin májusi lapszáma egészen május 10-ig, tele további játéklehetőséggel és értékes nyereményekkel. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kedvezményes vásárlásra jogosító kupon külön szerepel a Glamour-napok kuponjaitól.

A promócióban résztvevő üzletek listája ITT található.

  
 Legfrissebb pontgyűjtő akciónk 2017. 03.30-tól 05.25-ig: váltsa be pontjait és felejtse el a háztartás gondjait!
Csatlakozzon legújabb pontgyűjtő akciónkhoz és szabaduljon meg a véget nem érő háztartási feladatoktól! A 2017. 03. 30-án induló promóciónk részeként habármilyen napilapot vagy magazint vásárol a kijelölt üzletek egyikében, mi 300 forintonként 1 pontot, illetve Nők Lapja kiadvány esetén 2 pontot írunk jóvá. Az összegyűjtött pontokkal most akciósan szerezheti meg a BePro professzionális műszaki cikkek egyikét, amelyekkel gyerekjátékká válik a főzés és a takarítás!
A pontgyűjtő akció részleteit, illetve a résztvevő üzletek listáját ITT talája.
  
 Legújabb hűségakciónk 2017. 03.08-tól 04.19-ig: pontjaiért cserébe szerezze meg a késkészlet darabjait!Vágjon bele legújabb pontgyűjtő akciónkba és a profi séfekhez hasonlóan szerelje fel konyháját egy minőségi késkészlettel! A 2017. 03. 08-tól kezdődő promóciónk keretében a listában szereplő meghatározott hetilapok és magazinok után járó pontok beváltásával ingyen juthat hozzá a készlet darabjaihoz. A pontgyűjtő kártyákat a Nők Lapja, a Story, a Best és a Meglepetés kiadványok 10. számában találja meg, korlátozott számban pedig üzleteinkben is hozzájuthat. Az akció részleteiről ITT tájékozódhat.>
  
 Netfone 1+1 akciónk 2017. február 1-től
Most kétszer annyit beszélhet szeretteivel Netfone hívókártya vásárlásával! Kiválasztott üzleteinkben a 2017.02.01-én induló akciónk keretében Netfone kártyája mellé egy ugyanolyan értékű kártyát ajándékba adunk, így egyetlen vásárlással dupla annyi percet kap tőlünk!
  
 Elindult a megújulteLapker.huügyfélportál!
Tájékoztatjuk partnereinket, hogy 2016. április 11-ével a Lapker Zrt. által üzemeltetett eLapker.hu ügyfélportál megújult formában és tartalommal elindult. A webfelület a regisztrált áruspartnerekszámára gyors, hatékony információszerzést és folyamatosan bővülő online ügyintézési lehetőséget biztosít. A regisztráció előfeltétele a Lapker Zrt-vel kötött webes szerződés, melyre az igényt az Ügyfélkapcsolaton (ugyfelszolgalat@lapker.hu), vagy az árushely területi képviselőjén keresztül lehet bejelenteni.
  
 Üzemeltető vállalkozókat keresünk

A Lapker Zrt. új hírlapüzletek és hírlapárusító pavilonok üzemeltetésére vállalkozókat keres. 
Bővebben>>
  
 
 
info@lapker.hu