Tudta Ön...

hogy több mint 11.000 árusponton vagyunk jelen?

hogy közel 5 millió csomagot kezeltünk 2019-ben?

hogy 222 millió lapot terjesztettünk 2019-ben?

hogy évi 39.500 tonna árut mozgatunk meg?

hogy 400 kiadóval állunk kapcsolatban?

hogy a lakosság több mint 90%-át érjük el?

Cégbemutató
Kiadóknak
Kereskedőknek
Pick Pack Pont
Üzlethálózatunk
Hirdetőknek
Ügyfélkapcsolat
Cégtörténet
Tevékenységünk
Cégünkről

Minden lap, minden nap

Lapker-csoportként 1998 novemberében a Magyar Posta hálózatával és terjesztési rendszerével kezdtük meg működésünket. Azóta számos átalakítást hajtottunk végre a terjesztés és logisztika területén, és ezzel egyidőben fejlesztettük informatikai rendszerünket is.

A változtatások, valamint a piaci kihívások magukkal hozták szervezetünk struktúrájának átalakulását is. Jelenleg négy üzletággal és öt támogató területtel látjuk el a kereskedelmi és
terjesztési feladatokat a hírlapra, és az egyre bővülő palettával rendelkező kiegészítő termékeinkre  és szolgáltatásainkra vonatkozóan.             

Logisztikai tevékenységünk oroszlánrésze a budapesti központi kiosztóüzemben, valamint az ország több pontján elhelyezkedő kisebb csarnokban  történik.

Büszkék vagyunk folyamatosan fejlesztett  RELAY és inmedio üzlethálózatunkra, melyekben európai színvonalon fogadjuk vásárlóinkat. Boltjaink és felújított pavilonhálózatunk
médiafelületei lehetőséget nyújtanak arra, hogy hirdetési piacon is megjelenjünk.

Napi tevékenységünk sikeréhez hozzájárulnak a pénzügyi- és emberi erőforrás területén dolgozó szakembereink, valamint a cég informatikai csapata. Fontos számunkra, hogy igyekezzünk mindig egy lépéssel a gyorsan változó világ előtt járni és alkalmazkodni a mindennapi kihívásokhoz. 

            

 
 
info@lapker.hu