Tudta Ön...

hogy évi 17 millió km-t teszünk meg?

hogy naponta 365 árushelyi járatot indítunk?

hogy évi 381 millió lappéldányt veszünk át?

hogy évi 145 millió db remittendát kezelünk?

hogy évi 39.500 tonnát mozgatunk meg?

hogy több mint 650 kiadó Partnerünk van?

hogy évi 15.400 lapot kezelünk?

hogy több mint 1.670 kiadványt terjesztünk?

hogy az ország 97,3%-a az olvasónk?

Cégbemutató
Kiadóknak
Kereskedőknek
Üzlethálózatunk
Médiafelületek
Ügyfélszolgálat
Válasszon a lapok közül
Hírlapüzlet keresése
Gyakori kérdések

Bolthálózatunk

RELAY

Országosan közel 130 üzlet

Nemzetközi standard hálózatunk a közlekedési csomópontokban.

Relay
Aréna

Üzleteink megtalálhatóak pályaudvarokon, repülőtéren, busz- és HÉV állomásokon, valamint a metró területén. Egységes megjelenéssel, gyors és pontos kiszolgálással állunk rendelkezésére a hozzánk betérő vásárlóknak, azért, hogy az utazással töltött, haszontalannak vélt időt kellemessé és tartalmassá tegyék az újságok, magazinok segítségével. A lapok mellett megtalálhatók mindazok a termékek, amelyekre utazás közben szükségük lehet (így pl. a személyes higiéniát szolgáló árucikkek). Állandó kinálatunkban szerepelnek a hűtött üdítők, édességek, dohányáruk, könyvek is.

INMEDIO

Országosan közel 180 üzlet

A hazai vásárlók igényei alapján bevásárló központokra, hipermarketekre, sétálóutcákra kifejlesztett hálózatunk.

Solymár

Pólus

Campona

A jól áttekinthető, önkiszolgáló üzletekben mintegy 1000 féle hírlap, magazin közül választhatnak érdeklődési körüknek megfelelőt vásárlóink. A sajtótermékek mellett édességek, üdítők, vagy akár DVD-k és könyvek is beszerezhetők. A totó-lottó- és egyéb szerencsejátékok, vagy a sorsjegyek segítségével vásárlóink szerencséjüket is megtalálhatják üzleteinkben. A hagyomáynos telefonkártya vásárláson kívül az INMEDIO-kban van lehetőség a telefonegyenleg helyszíni, on-line feltöltésére is.

PAVILONJAINK

Országosan közel 600 pavilon.

A hazai hírlapvásárlás tradicionális helyszíne a hírlapárusító pavilon.

Pavilon 2000 előtt
Pavilon 2000.
Pavilon új

2000 előtt

2000.

2002.

Országosan több mint 600 pavilonból álló, egységes alapelvek szerint üzemelő utcai pavilonhálózatot működtetünk. Annak érdekében, hogy vásárlóink igényeit teljesebb körben ki tudjuk elégíteni és esztétikusabb, a városképbe jobban illő megjelenést biztosítsunk, folyamatosan megújítjuk pavilonhálózatunkat. Régi zárt pavilonjainkat folyamatosan nyitott, modern változatra cseréljük, lehetőséget teremtve a vásárlók és az eladók közötti intenzívebb kommunikációra, valamint a termékválaszték szélesebb körű, alaposabb bemutatására.